Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: اگر تصمیم ستاد مدیریت کرونا بر تعطیلی مدارس بوده است، به معنای آماده نبودن مدارس نیست بلکه به علت ماهیت بیماری است؛ چین، کره جنوبی و ژاپن هم تعطیل کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، حامد برکاتی مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در برنامه پرسشگر درباره آموزش‌های بهداشتی به دانش‌آموزان در مدارس، اظهار کرد: اینکه بگوییم آموزش نیست، درست نیست و باید به هر سؤال در فضایی که مطرح می‌شود پاسخ داد؛ در وضعیت فعلی بیماری کرونا، از هرکسی درباره بیماری واگیر بپرسید به کرونا اشاره می‌کند و می‌گوید آموزش دریافت نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در مدارس آموزش‌هایی داده می‌شود که دو جنبه دارد. تغذیه، بلوغ، بیماری ها و... آموزش داده می شود. درباره وضعیت فعلی هم تمهیداتی دیده شده است.

برکاتی با اشاره به اینکه خانواده‌ها نیز باید مشارکت کنند، گفت: مثلا درباره تغذیه اقدامات خوبی برای سالم سازی و نظارت بر بوفه ها و مراقبت از سلامت انجام شده است و باید از سوی خانواده ها نیز موارد آموزشی منتقل شود.

وی درباره مربیان بهداشتی که سال‌های قبل از آموزش و پرورش جدا شده و به وزارت بهداشت رفتند، بیان کرد: مربیان بهداشت با تصویب قانونی در یک برهه‌ای از آموزش و پرورش رفتند ولی دوباره برگشتند و 6000 نفر بودند و در وزارت بهداشت نماندند. موضوع مربوط به 20 سال قبل است. تعدادی هم بازنشسته شدند؛ برنامه‌هایی برای استفاده از ظرفیت های موجود در وزارت بهداشت داریم.

مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره  استفاده از منابع طرح تحول سلامت برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان هم گفت: منابع دستگاه‌ها به همدیگر داده نمی‌شود. بخشی از منابع که برای سلامت دانش‌آموزان دیده شده از طریق مراکز جامع خدمات سلامت صرف و خدماتی ارائه می‌شود. حتی بهورزهای ما به مدارس می روند و خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

برکاتی با اشاره به اینکه همواره همه چیز جای بهتر شدن دارد، اظهار کرد: دندان‌های پوسیده بیش از 60 درصد پایه ششمی‌ها به صورت رایگان ترمیم شده و اگر کرونا رخ نمی‌داد ما ابتدای اردیبهشت، جشن دهان عاری از پوسیدگی در انتهای پایه ششم را می گرفتیم.

وی ادامه داد: 12 درسنامه و کتاب برای آموزش عملی و تئوری بهداشت تدوین کرده‌ایم؛ معلمان پایه دوازدهم اکنون آموزش می‌دهند و به مرور باید در پایه‌های دیگر انجام شود و بازنگری‌هایی صورت گیرد.

مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره بهبود شرایط بهداشت مدارس عنوان کرد: منابع وزارت بهداشت برای هزینه‌کرد در خود وزارت بهداشت است و منابع آموزش و پرورش هم در قانون بودجه سالانه دیده می‌شود. در موارد اولویت دار ممکن است اقداماتی انجام شود چرا که تعداد زیادی از مدارس وضعیت حداقلی را دارند.

برکاتی تاکید کرد: اگر تصمیم ستاد مدیریت کرونا بر تعطیلی مدارس بوده به معنای آماده نبودن مدارس نیست بلکه به علت ماهیت بیماری است. چین، کره جنوبی و ژاپن هم تعطیل کرده‌اند. در برهه فعلی منابع برای خریداری تجهیزات تخصیص داده شده است. اگر چه همه می دانیم که مدارس نیارمند کمک خیرین هستند.

وی توصیه هایی نیز به خانواده ها داشت و با بیان اینکه امن‌ترین جا منزل است، تأکید کرد: به هیچ عنوان قصد سفر نکنید. از فرصت با هم بودن لذت ببرند. خانواده‌ها مباحث درسی را با فرزندانشان مرور کنند. حتما رعایت کنند که فرزندان شان نترسند. نگران شدن دانش‌آموزان مطلوب نیست و بدانند که ما مدیریت می کنیم.

انتاهی پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کره جنوبی چین سلامت وزارت بهداشت خانواده و مدارس وزارت بهداشت مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره‌برداری از بیمارستان رازی کوهدشت تا سال ۱۴۰۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، بهروز رحیمی، عصر امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی این شهرستان اظهار داشت: تعیین‌تکلیف پروژه‌های درمانی یکی از اتفاق‌های خوب در کوهدشت است.

او اضافه کرد: دو پروژۀ اصلی درمانی در کوهدشت شامل ستاد شبکه، درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

112 طرح بهداشتی و درمانی در لرستان افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مرکز جامع سلامت کوهدشت تا یک ماه آینده تجهیز و افتتاح می‌شود.

رحیمی با اشاره به بیمارستان 250 تختخوابی رازی کوهدشت، بیان کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

او با بیان اینکه بیمارستان رازی کوهدشت 55درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اعلام کرد: این پروژه که جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است به 500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پروژۀ بیمارستان رازی کوهدشت هم‌اکنون فعال است و تلاش می‌کنیم که این پروژه را تا پایان 1404 به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران