Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان درباره آخرین وضعیت طوفان در سواحل مکران و چابهار با بیان اینکه پارک‌های محلی تعطیل شده است، گفت: مدارس امروز تعطیل شدند و اعلام کردیم همه مردم و مسافران امروز از حضور در نوار ساحلی خودداری کنند.

خبرگزاری میزان - «حسین مدرس‌خیابانی» در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره آخرین وضعیت طوفان در سواحل مکران و چابهار اظهار کرد: به محض دریافت هشدار هواشناسی از صبح روز گذشته، ستاد بحران استان سیستان و بلوچستان تشکیل شد و هشدار‌ها و اطلاع رسانی لازم به مردم از طریق صدا و سیما و ادارات و دستگاه‌های دولتی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: تمام دستگاه‌های امدادرسان آماده باش صد درصدی شدند و اعضای ستاد مدیریت بحران نیز سریعاً به منطقه اعزام و از شب گذشته در منطقه چابهار مستقر شده‌اند. 

وی درباره آخرین وضعیت طوفان حاره‌ای گفت: طوفان با سرعت ۱۵۰ کیلومتر با سواحل جنوبی استان سیستان و بلوچستان فاصله دارد و ساعت ۱۵ امروز به روبروی منطقه چابهار می‌رسد و سرعت طوفان در منطقه چشمه و مرکز ثقل آن به ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

مدرس‌خیابانی با بیان این که این طوفان ۸ شهرستان استان سیستان و بلوچستان را در برگرفته است، گفت: سرعت باد در چهار شهرستان نوار ساحلی بیش از ۶۰ کیلومتر بر ساعت و میانگین بارندگی بیش از ۵۰ میلی متر گزارش شده است که ساعت به ساعت بر افزایش سرعت وزش باد و بارش باران افزوده می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اقداماتی برای هدایت شناور‌ها و لنج‌های صیادی که در سواحل جنوبی پارک شده بودند انجام شد، افزود: شناور‌ها و لنج‌ها به سمت ساحل هدایت شدند و علی رغم آن، دو لنج صیادی در منطقه دشتیاری در برخورد با دیوار ساحلی آسیب دیدند و ۶ تیربرق نیز قطع شدند.

وی با اشاره به اعزام آمبولانس و دستگاه‌های خدمات‌رسان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز ۵ دستگاه آمبولانس به این مناطق اعزام کرده است. همه دستگاه‌های نهاد‌های نظامی اعم از سپاه، ارتش و حتی هلال احمر در منطقه حضور دارند و به مردم هشدار می‌دهند.

مدرس‌خیابانی با بیان اینکه پارک‌های محلی تعطیل شده است، افزود: مدارس امروز تعطیل شدند و اعلام کردیم همه مردم و مسافران امروز از حضور در نوار ساحلی خودداری کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: امروز با پدیده‌ای روبرو شدیم که برخی از مردم برای مشاهده امواج به سواحل نزدیک می‌شوند که قرار شده است نیرو‌های نظامی و انتظامی حاضر در محل، این افراد را متفرق کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: برخی کالا‌ها که در بنادر هستند به سرعت در حال تخلیه هستند و به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اعلام شده است تابلو‌های تبلیغاتی و مواردی که ممکن است با سقوط‌شان به مردم آسیب برسانند، جمع آوری شوند.

مدرس‌خیابانی گفت: امیدوارم با این تمهیداتی که در نظر گرفته شده است با کمترین آسیب، این طوفان را پشت سربگذاریم. اوج وزش طوفان از ساعت ۱۵ تا ۲۱ امشب خواهد بود و ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا این طوفان از ۳۵۰ کیلومتر نوار ساحلی و شهر‌های جنوبی استان عبور کند.

بیشتر بخوانید:  ادامه طوفان در سواحل مکران و چابهار تا روز دوشنبه/ خسارت جدی گزارش نشده است

 

انتهای پیام/ 

برچسب ها: مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان طوفان سواحل مکران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان طوفان سواحل مکران استاندار سیستان و بلوچستان استان سیستان و بلوچستان مدرس خیابانی سواحل مکران نوار ساحلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد

سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی  ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم رفته است گفت: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای این استان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • سواحل استان بوشهر متلاطم است/ افزایش پوشش ابر
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد